torsdag den 12. februar 2009

Kæledyr og vintervejr



Hvad siger I så - min store dejlige hund - Freja og den "lille" frække BrumBrum i baggrunden. De er skønne de to og heldigvis gode venner.

Det er bare så svært at lege sammen når man ikke taler samme sprog. Freja har lært, at kattepoter kan være fuld af springknive :).

Det var nu kun den første gang de mødtes, at BrumBrum ville forsvare sig. Nu bruger han ikke våben - men det kan Freja jo ikke være helt sikker på - så hun hopper rundt omkring ham. Han synes vist bare hun er lidt komisk.

Det har været super godt vejr i dag, slevom det har været koldt. Jeg kan nu godt li' når det er frostvejr - bare solen skinner. Det eneste minus er, at mine læber bliver ekstremt tørre i den kulde, så derfor laver jeg en god læbebalsam. Den er bare super til tørre og revnede læber så i må få opskriften. Den kommer her:

2 g bivoks
30 g lanolin
30 ml olivenolie
6 dråber æterisk citronmelisseolie

Smelt bivoks, lanolin og olivenolie ved svag varme i en gryde.
Lad blandingen køle lidt inden du tilsætter citronmelisseolie
Fyld læbebalsamen på små krukker og lad dem afkøle.

Alle ingredienserne kan du købe hos Urtegaarden (se link)
Den er også god mod insektstik og forkølelsessår, så det er bare om at komme i gang. Du kan også købe små krukker til balsamen, f.eks. 5 ml krukker til 4 kr/stk. du skal bruge ca 10 af dem. Du kan også vælge at bruge lidt større krukker, alt efter behov.
Det var alt fra mig i dag. Pas på jer selv og hinanden.
Har du givet et knus i dag? Husk det nu!
Det blev sent i aftes, inden jeg blev færdig med at oprette min blog, så jeg nåede ikke at få skrevet hvorfor jeg egentlig er her :)


Jeg har en masse idéer, men først og fremmest bliver min blog en dagbog. Det skal være et sted, hvor jeg frit kan komme med mine tanker om dagen der er gået. Ind i mellem vil jeg måske sætte en god madopskrift på, eller en strikkeopskrift........ hvem ved?


Jeg er også meget interesseret i urter og deres helbredende virkning. Det er utroligt hvad naturen kan hjælpe med - så hvorfor bruge alle mulige kemikalier der måske er godt for én ting, men ødelægger så meget andet?


Jeg skal jo også have sat nogle billeder på. Der kommer nok noget fra huset og haven og vores dejlige hund og den frække kat........

onsdag den 11. februar 2009

Så langt - så godt..........

Hmm - ja så er jeg i gang. Jeg ved egentlig ikke hvad jeg skal starte med, men det kommer jo nok henad vejen

Jeg går lige i tænkeboks