torsdag den 19. februar 2009

Saltscrub til kolde dage

Det er da et lidt trist vejr udenfor i dag. Kulden går lige ind i hele kroppen og der er ikke mange chancer for at få varmen.

Når jeg sådan småfryser hele dagen, ser jeg frem til at komme hjem og lave en lækker saltscrub. Det gi'r varmen når du masserer kroppen og olien efterlader din hud blød og lækker efter badet. Det er virkelig luksus en kold vinterdag, så det må du ikke gå glip af.

Her er hvad du skal bruge: (Denne scrub er IKKE til ansigtet)

70 g Bade- & peelingsalt
10-20 ml solsikkeolie
Evt. 10 dråber æterisk olie ex. lavendel (afslappende), eucalyptus eller citrus (opkvikkende), ingefærolie (virker varmende og øger blodcirkulationen )


Bland olie og æterisk olie (kan udelades hvis du har allergi eller sart hud) og hæld det i saltet lidt ad gangen, og bland til en grødet masse.

Du kan bestille ingredienserne hos Urtegaarden (se link) men du kan også bruge hvad du har i køkkenet:

Olivenolie optages langsomt af huden (god til sensitiv og moden hud).
En god mineralholdig bjergsalt kan bruges, men pas på den ikke er for grov. Det kan give små ridser i huden. For at afhjælpe dette, kan du tilsætte ½ tsk. honning som virker lindrende og antiseptisk.

Når alt er blandet, er det bare at gå under bruseren, fugt huden og begynd at massere blandingen på kroppen (husk den er for grov til ansigtet). Skyl saltet af kroppen og dup dig tør. Jeg garanterer for at du kan mærke velværen med det samme. Det er bare ren luksus og så er det billigt :D

God fornøjelse

mandag den 16. februar 2009

Valentines og fødselsdag

Så gik weekenden. Lørdag var lidt hektisk - ikke fordi vi fejrer Valentines men min mand har fødselsdag den dag, så det skulle jo fejres. Det var rigtig hyggeligt og rødvin var der nok af. Jeg skulle nok ikke ha taget det sidste glas - det var ikke nødvendigt, men det var sjovt.

Dagen havde været lidt hård i forvejen. Jeg er en del af en delebutik, hvor vi er 4 kreative mennesker der laver brugskunst/tekstil. Det har været en spændende tid, men jeg bliver nødt til at melde fra, da jeg ikke har tid til alt det jeg gerne vil. Der sker så mange spændende ting på arbejdet, så det vil jeg prioritere først. Men hvor var det svært at få sagt til de dejlige mennesker jeg har arbejdet med.

Nu er jeg lettet over, at det ansvar er væk. Jeg vil koncentrere mig lidt mere om det åndelige, hvor jeg begynder hos mig selv og finder ud af hvordan jeg kan styrke mine svage sider, så der kommer mere ligevægt. Jeg tror det bliver spændende og håber det giver resultater